Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، بیش از 5 هزار معلم طی نامه‌ای خواستار برخورد با عوامل فیلم عنکبوت مقدس شدند.

در این نامه آمده است: «هفتاد و پنجمین جشنواره سیاسی کن مانند سال‌های گذشته با رویکردی ضد اسلامی و ضد ایرانی به کار خود پایان داد و به بازیگر زن شب‌نامه سخیف تصویری عنکبوت مقدس، جایزه بهترین بازیگر زن را اهدا کرد و این در حالی بود که بسیاری از صاحب نظران سینمای اروپا و اکثر تماشاگران شرکت کننده در جشنواره، این فیلم را مستحق ارزیابی ضعیف دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیر یهودی اسلام ستیز کمپانی مترو پلی تن و حمایت یک میلیون و صد هزار یورویی مؤسسات اروپایی و به خصوص آلمانی ایجاب می‌کرد که به این فیلم دلهره‌آور و سخیف جایزه‌ای ولو به عنوان بازیگر اهدا شود. عوامل وطن‌فروش تولید فیلم تلاش می‌کنند با محور قرار دادن یک قاتل زنجیره‌ای او را نماد ملت ایران قلمداد کنند و جامعه ایران را زن‌ستیز و حامی قاتلان زنجیره‌ای زنان معرفی نمایند در حالی که درباره همین فرد با حکم دادگاه کشور  اشد مجازات اعمال گردیده است.

از این‌ها بالاتر آنکه در قالب تصاویر، کارگردان تلاش می‌کند به عالی‌ترین ارزش‌های اعتقادی مردم ایران یعنی ساحت ملکوتی حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه السلام اهانت نماید و همانند سلمان‌ رشدی به مقدسات شیعه جسارت کند و برای رسانه استعمار پیر یعنی بی‌بی‌سی سوژه‌ای فراهم سازد تا از تعبیر قتل زنان به نام خدا استفاده نماید.

امضا کنندگان این نامه به‌عنوان جمعی از معلمان سرافراز ملت ایران که همواره می‌کوشیم تا فرزندان کشورمان را پای‌بند به هویت ملی خود و مفتخر به ایرانی بودن تربیت کنیم مصرانه از مسؤولان، خصوصا قوه قضائیه، وزارت ارشاد و وزارت امور خارجه می‌خواهیم که با اقدامات قاطع و نیز با جهاد تبیین و پیگیری‌های حقوقی داخلی و بین‌المللی نگذارند این توهین به ملت ایران بی‌پاسخ بماند و هر بی‌سروپایی به خود اجازه دهد برای دل‌خوشی دشمنان مردم ایران و امرار معاش چندروزه به حریم مقدسات اسلام و به هویت ملی ایرانیان اهانت روا دارد».

با توجه به تعداد زیاد امضاکنندگان، از ذکر اسامی خودداری می‌شود اما اسامی در خبرگزاری فارس محفوظ است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عنکبوت مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زبان جهان شمول در فیلم‌هایمان اهمیت دارد و این هم مخاطب داخلی را در برمی‌گیرد و هم مخاطب خارجی را.»

بیشتر بخوانید: هنوز هم حاضرم با این صداوسیما که به من ظلم کرده کار کنم

فیلم مستند کوتاه «با قید محرمانگی» به کارگردانی شروین وحدت و پیام عزیزی در بخش اصلی و بین‌الملل هفتادمین جشنواره فیلم کوتاه اوبرهاوزن در کشور آلمان این روزها به نمایش درآمده است، به بهانه این حضور، شروین وحدت نخست درباره موضوع فیلم و اینکه واجد چه ویژگی‌هایی بوده که در بخش اصلی جشنواره اوبرهاوزن پذیرفته شده است گفت: این فیلم به یک جریان بسیار مهم که دو سال پیش در یکی از روستاهای شهر همدان رخ داده می‌پردازد. زنان روستا مخفیانه و دور از اطلاع مردان، نامه‌ای شکایت آمیز به فرمانداری و استانداری همدان می‌نویسند و می‌خواهند که به وضعیت بغرنجی که مردان روستا ایجاد کرده‌اند، رسیدگی کنند. همین نامه موجب می‌شود که فرمانداری برای حل مشکل روستا اقدام کند. این فیلم روایت زنان از چگونگی شکایت آنها و همکاریشان با هم برای مقابله با این معضل است و به‌ویژه شرایطی را که موجب شد نامه مخفیانه به دست فرماندار برسد، نمایش می‌دهد زیرا اگر مردها مطلع می‌شدند، طبیعتاً جلو این شکایت را می‌گرفتند.

پیام عزیزی از نحوه مطلع شدن از این سوژه در عین مخفیانه بودن، یادآور شد: این نامه رسانه‌ای شده بود. ما خبر این نامه را در رسانه‌های داخلی و شبکه‌های اجتماعی دیدیم. اگر جستجو کنید همین الان هم این خبر که گویا خود فرمانداری منتشر کرده بود در دسترس است. ما فقط خودمان را به آن روستا رساندیم و با پرس‌وجو از زنان روستا به حقیقت این موضوع دست پیدا کردیم. ما متوجه شدیم جمع بزرگی از زنان، هم‌پیمان شده و شکایت کرده بودند.

ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد

او همچنین درباره فرم متفاوت فیلم خاطرنشان کرد: اجازه بدهید در مورد چگونگی فرم فیلم توضیح ندهیم تا برای مخاطب لو نرود. گرچه توضیح فرم به تنهایی نمی‌تواند نمایانگر آنچه باشد که دیده می‌شود. اما تنها می‌توانیم اشاره کنیم که فرم فیلم را منطبق بر رخداد و بر اساس محتوای آن شکل دادیم.

وحدت کارگردان و تهیه کننده دیگر فیلم با «قید محرمانگی» درباره حضور فیلم‌شان در جشنواره «اوبرهاوزن» تصریح کرد: ما فیلم را برای جشنواره بخصوصی آماده نکردیم که بر اساس اساسنامه آنها فرم انتخاب کنیم. این فرم چیزی بود که پیش از فیلمبرداری بین من و آقای عزیزی با ساعت‌ها مکاشفه و بحث شکل گرفت. به فرم‌های مختلفی فکر کردیم که بتواند روایت درستی از این جریان ارائه دهد. در نهایت از بین چندین فرم، درست در روز فیلمبرداری برای ما محرز شد که باید از این فرم که الان در فیلم دیده می شود استفاده کنیم.

پیام عزیزی هم در ادامه درباره همین موضوع گفت: نه فقط برای این فیلم، ما برای تمام فیلم‌هایی که ساخته‌ایم و یا در دست ساخت داریم به فرم و نحوه روایت فکر می‌کنیم، چون فرم و نحوه روایت می‌تواند یک موضوع را نابود و یا درخشان کند.

وحدت نیز گفت: باید این نکته را هم بگویم که این فیلم قبل از آنکه از سوی جشنواره اوبرهاوزن دعوت شود از جشنواره معتبر کراکوف دعوتنامه گرفته بود و ما بین این دو جشنواره، اوبرهاوزن را انتخاب کردیم چون فهمیدیم فیلم‌های ایرانی کمتر در این جشنواره بوده‌اند و این نکته که بخش مستند و داستانی مجزا ندارد و فیلم مستند ما در رقابت با فیلم‌های داستانی که معمولاً ارجحیت دارند، مورد اقبال قرار گرفته است، برای ما مساله بسیار مهمی بود که جشنواره اوبرهاوزن را انتخاب کردیم.

کارگردانان فیلم «با قید محرمانگی» در پایان مطرح کردند: ما امیدواریم فیلم مورد اقبال مخاطبان قرار بگیرد. آنچه فیلم دنبال می‌کند به مخاطب انتقال داده شود و اثر خود را داشته باشد. جایزه نه اینکه برایمان مهم نباشد اما اینکه مخاطبان هم مثل مدیران جشنواره با دیدن فیلم ما تحت تاثیر قرار بگیرند ارزش بالاتری برای ما دارد.
عزیزی درباره این که فیلم را برای مخاطب خارجی ساخته‌اید یا داخلی، گفت: ما قبل از اینکه به جشنواره‌ها فکر کنیم به فرم فکر کرده بودیم در همان زمان هم به مخاطب‌مان فکر می‌کردیم. زبان جهان شمول در فیلم‌هایمان اهمیت دارد و این هم مخاطب داخلی را در برمی‌گیرد و هم مخاطب خارجی را. در اکران های خصوصی متوجه شدیم که مخاطب داخلی ارتباط تنگاتنگی با فیلم ما دارد چون دغدغه فیلم را با تمام وجود درک کردند.

عوامل « با قید محرمانگی» عبارتند از: تهیه کننده و کارگردان: شروین وحدت، پیام عزیزی، تدوین: محسن ظهرابی، فیلمبردار: کیوان ایمانی، موسیقی: احسان آنالویی، صداگذار: سامان شهامت و بهزاد مهدی‌زاده، اصلاح رنگ و نور: رضا تیموری، صدابردار: شروین وحدت، مدیر روابط‌عمومی: سعید اسلام‌زاده، طراح پوستر: متین خیبلی، دستیار کارگردان: رضا عزیزی، مدیر تولید: مهرسام حق‌جو، عکاس: کیوان ایمانی،پخش بین‌الملل: نشاط باقری.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229657 برچسب‌ها اخبار سینما

دیگر خبرها

  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال «افعی تهران»
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • (ویدئو) خاطره بامزه آقای بازیگر از معلمش در «صداتو»
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • مراسم تشییع پیکر مقدس معلم شهید امروز برگزار می‌شود
  • هر کسی لیاقت شغل بزرگ و مقدس معلمی را ندارد
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی